Fjor 1 Single Black

38.812 DKK inkl. moms

Kvaliteten bliver ikke bedre, lavet i massiv rød eg af den fineste kvalitet. Flet af Indonesiske hurtigtvoksende lianer, samlinger er tappet og limet sammen fra snedkeriet, hvilket giver en uovertruffen styrke og holdbarhed. Den fritsvævende fletramme som er sengens naturlige midtpunkt, kan nemt udskiftes hvis det i fremtiden skulle blive nødvendigt.

5 på lager


Kategorier ,

Beskrivelse

Med de indvendige mål 90 x 200 er Fjor 1 single en klasse for sig selv med rummelighed. Højden er 170 cm fra gulv til overkant, med god plads til at skabe et hyggeligt miljø under selve sengen, f.eks. læsehjørne med sækkestol, Se vores forslag i galleriet. Alle senge er inklusiv madrasser.

Yderligere information
Mattress

ALOE VERA DOUBLE-SIDED LATEX, ALOE VERA Como Elastisk Madras, Latex topmadras, Polyeurethane-skum topmadras, Memory-skum topmadras

Bæredygtig Håndværk

Hos Forfjor forstår vi, at desto færre møbler du køber og jo længere de holder, desto mere bæredygtig bliver din hverdag.
Det er derfor, at hvert møbel udformes med fokus på detaljer og håndværk, så det kan stå i dit hjem de næste mange år eller blive familiens arvestykke.
Alle vores produkter er emballagefri.

© 2020 Forfjor Living. All Rights Reserved

Privacy Preference Center